17 Mart 2016 Perşembe

BENEFIT CHEEKATHON ALLIK / BRONZER PALETİ





Benefit'in sınırlı sayıda piyasaya sunduğu Cheekathon allık paleti Mart ayında Sephora mağazalarına ulaştı. Bu paletin en önemli özelliği paletteki tüm yanak ürünlerinin tam boy olması. Ürünlerin tam boy olmasıyla birlikte paletin fiyatı yalnızca iki tam boy ürünün fiyatına denk. Bu açıdan sınırlı sayıda paletin satışa sunulmasını anlamak mümkün oluyor.

Eğer paletteki renklerden birkaçını deneme isteğiniz varsa ideal bir palet. Paletin içinde Dandelion, Hoola, Rockateur, Dallas ve Coralista bulunuyor. Bir de orjinal paketlerden çıkan boyda fırçası mevcut. Bu fırça da şekli nedeniyle kontür uygulamalarında oldukça işe yarıyor.





Paletteki ürünlerin kalıcılıkları ve yapıları tek tek satılan versiyonlarıyla aynı. Benim favorim aydınlatıcı bir allık gibi kullandığım Rockateur oldu. Rockateur hakkında "pigmentli değil", "fiyatını hak etmiyor" gibi yorumlar duymuştum ve tereddütte kalmıştım. Ancak çok soft, pembe - lila bir allık - aydınlatıcı gibi duruyor ve bence pigmentasyonu tam kıvamında.

Paletteki Hoola, çok bilinen ve sevilen bir kontür pudrası ancak bana yine de biraz turuncuya dönük geliyor. Ben Hoola yerine Laguna'yı beyaz tenlilere uygun buluyorum. Yine de bu palette tam boyunun olması iyi oldu, göz makyajında geçiş rengi olarak Hoola harika oluyor, yüzü ısıtmak için de kullanabiliyorum.

Dallas, harika bir toprak tonu, Dandelion ve Coralista ise pembe ve şeftali sevenleri memnun edebilecek, pek çok markada bulunabilecek iki allık rengi.

Fiyat avantajından dolayı Benefit allıklarını denemek isteyenlere buldukları yerde kapmalarını öneririm çünkü dediğim gibi beş ürün iki ürün fiyatına tek bir palette bulunuyor, hepsi de orjinal boylarında.

Sevgilerimle