10 Şubat 2016 Çarşamba

NARS TINTED MOISTURISER (FINLAND) - NARS RENKLİ NEMLENDİRİCİ (FINLAND)


Nars'ın renkli nemlendiricisi, bence henüz tam anlamıyla keşfedilmemiş bir ürün. Adı renkli nemlendirici olmasına rağmen, aslında bazı popüler fondötenlerden daha örtücü bir yapısı var.

Nars Tinted Moisturiser, i think is not explored yet by the users. Eventhough its name is tinted moisturiser, it has more coverage than some of the foundations.

Eğer kuru veya karma cildiniz varsa, doğal görünümü önemsiyorsanız, gözenek probleminiz olduğu için aşırı ince ürünlerden memnun kalmıyorsanız ve bu nedenle de az da olsa örtücülük istiyorsanız, Nars renkli nemlendirici tam size göre.

If you have dry or combination skin, if you love a natural look, if you have pore problem and you don't like extra thin products which don't cover, Nars tinted moisturiser just fits you.

Bendeki rengi Finland. Mac'te NW15 / NC15 renklerini rahatlıkla kullanabilen biri olarak Finland rengi, sarı alt tonlu en açık renk olarak benim boynumla bütünlük içinde doğal bir duruşa sahip. Sarı alt tonu ise belli belirsiz.

The color i use i Finland as i'm defined as NW15 / NC15 in Mac, those colors match my neck naturally. Finland has a yellow understone, slightly.

Bu ürünün yapısı, kadifemsi bir dokuya sahip, çok akışkan değil, belli bir tokluğa sahip. Son derece soft, hoş bir kokusu var fakat parfümlü denemez. Oldukça az miktarı bütün cildin rengini eşitlemesine ve küçük kusurları örtmesine yardımcı oluyor. Cilt tarafından içindeki nem emildikten sonra kimsenin cildinizde bir ürün olduğunu fark etmesine imkan olmuyor. Bununla birlikte, gözenek görünümü ve pürüzleri büyük oranda gizlediğini görebilirsiniz.

The product has a velvety texture, is not also very fluid. It has a medium thickness in form. It has a very soft, nice scent but i can not say it smells as perfumed. A little of the product is enough for whole face for correcting the color and covering the little flaws. After the moisture is absorbed by the skin, no one can notice that there is a product on your face. However, you can differ that the appearence of the pores and flaws are covered substancially.

Işıltı içermiyor ancak bitişi mat değil. İdeal bir cilt rengi gibi duruyor. Ciltteki kalıcılığı günlük kullanım için yeterli. Transparan bir pudrayla sabitlenirse kalıcılık artırılabilir. Loreal Lumi Magic veya Mac Strobe Cream gibi ışıltılı bazlarla karıştırılabilir. Altına nemlendiren bir baz sürüldüğünde de yağlı bir görüntü oluşturmuyor. Bu ürünün mat versiyonu olan Velvet Tint çok yakında satışa sunulacak. Onu da çok merak ediyorum.

It has no sparkles but it is not a matte finish product either. It seems to be an ideal skin look. The longevity is also very well for daily usage. If you use a tranparent powder to fix it, it can last longer. It can be mixed with radiant bases like Loreal Lumi Magic base or Mac Strobe Cream. When i use a radiant base before i apply it, there is no oily look on my skin. The matte finish version of this tinted moisturiser will be launched very soon, which i wonder.

Günlük kullanım için orta örtücülükte ve aynı zamanda doğal görünüm veren bir fondöten arıyorsanız, Nars'ın renkli nemlendiricisine mutlaka bakın derim.

If you look for a medium coverage skin product which will give you a natural look, give a chance to Nars Tinted Moisturiser.

Almadan önce Sephora ya da Nars mağazalarında, cildinize en yakın iki rengi, sağ ve sol yanaklarınız üzerine uygulamanızı, mağaza dışına çıkıp o günü ürünlerle geçirmenizi öneririm. Böylece ürünün yapısını ve renkleri günün devamında gözlemleme şansınız olacaktır. Benim yüzümdeki duruşu da fotoğrafta görüldüğü gibi.

Before you buy this product, i recommend you to apply two nearest colors on your right and left cheek at the same time. And go out of the market, have the day with the products on your face. With this way, you can see the colors and the texture in the daylight and you can see what reaction your face gives also. This is how it looks like on my face.





Sevgilerimle


Gaye Alkan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder