2 Nisan 2016 Cumartesi

URBAN DECAY NAKED SMOKY FAR PALETİ





Urban Decay markası ülkemizde en sevilen kozmetik markalarından biri. Özellikle Naked serisi far paletleri pek çok makyaj severin koleksiyonunda demirbaşlardan kabul ediliyor. Gwen Stefani paletinden hemen önce piyasaya sürülen Smoky palet, soğuk renklerden oluşan, tam anlamıyla dumanlı göz makyajı için tasarlanmış bir palet ve hedef kitlesi de bu tarz makyajı tercih eden insanlar olmalı.

Eğer sıcak tonları, günlük renkleri seviyorsanız siyahlardan, grilerden çok toprak tonlarına yakınlık duyuyorsanız sizin için Naked 3 başta olmak üzere diğer Naked'ler daha uygun olacaktır.



Benim bu paletle ilgili en sevdiğim şey, Naked 3 paletinin fırçasının tam tersine bu paletten çıkan fırçanın başarısı oldu. Bir ucu kalem fırça bir ucu ise karıştırma fırçası olan iki uçlu fırçayla sol elimde palet sağ elimde fırça bulunur halde hızlı bir dumanlı göz makyajı yapabildim. Bu açıdan paletteki farların dağılışı, göze yerleşmesi çok başarılı ve fırça da uygulamayı kolaylaştırır nitelikte.

Urban Decay farlar için sıkça söylenen bir eleştiri, "çok tozutuyor"dur. Ben açıkçası tozutmasının farların kalitesinin önüne geçecek biçimde olduğunu düşünmüyorum. Her paleti kadar tozutuyor diyebilirim.

Bu palette mat renklerle birlikte ışıltılı renkler de var, ışıltılı renkler nispeten daha sıcak renkler. Mat renklerin içinde bir de ton olarak gözde çok iyi duran kahverengi bulunuyor. Aslında sadece Smoky için diye düşünmemek lazım, pek çok farklı göz makyajı yapılabilecek kadar renk ve yapı alternatifi var bu palette.

Eğer renkler hoşunuza gidiyorsa mutlaka bir şans vermenizi isterim. Naked'lerle ilgili birçok efsaneyi bir kenara bırakarak renk skalasını sevdiğiniz bir tanesini edinirseniz Mac'in üç tekli farı fiyatına elinizde birçok renk bulunacaktır.

Sevgilerimle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder